Bestel de Volumax nu met 50% korting! OP=OP 🌸

Verzending, Levertijd & Retourneren

Bij IONIC Beauty staan we voor service en hebben wij het milieu altijd hoog in het vaandel. Wij maken gebruik van vervoerders die zo veel mogelijk elektrisch of met de fiets bezorgen, dit vinden wij vanzelfsprekend!

Levertijd
Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren;

  • Bestellingen uit Nederland en België die op werkdagen vóór 17:00 worden gedaan, worden de volgende dag geleverd.
Helaas kan het soms voorkomen dat een verzending vertraagd geleverd wordt, omdat er gebruik wordt gemaakt van externe verzendpartijen. Mochten wij om wat voor reden dan ook de beloofde levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.


Retourneren

Wanneer je je product wilt ruilen of retourneren heb je hiervoor 30 dagen, na ontvangst van het product, om dit aan ons te laten weten. Dit kan gemakkelijk door een berichtje achter te laten in onze chat (rechtsonderin het scherm), of door een mailtje te sturen naar support@ionic-beauty.com. Nadat je aan ons kenbaar hebt gemaakt gebruik te willen maken van je herroepingsrecht, dien je het product binnen 14 dagen retour te sturen. Daarbij kan er gevraagd worden te bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van verzending en Track & Trace code. Bij het zoekraken van een product zonder Track & Trace, kunnen wij het aankoopbedrag helaas niet terugstorten.

Voorwaarden retourneren

Let er op dat onze producten ongebruikt en zonder gebruikssporen geretourneerd dienen te worden. Zodra blijkt dat we het geretourneerde product niet kunnen gebruiken voor verkoop, kunnen wij het aankoopbedrag helaas niet terugstorten. Onze tools mag je uit de doos halen en van alle kanten bekijken. Maar als je het volledige aankoopbedrag terug wilt ontvangen mag je de tool niet gebruikt hebben om hygiënische redenen. 

Voor het beoordelen van onze hygiëne tools is het niet toegestaan om het product te gebruiken. Het uitgangspunt hierbij is dat de klant het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals hij/zij dat in de winkel zou mogen doen. De klant is aansprakelijk voor waardevermindering van het product die het gevolg is van een manier van omgaan die verder gaat dan toegestaan. 

Mocht het hygiene-product na inspectie niet verkoopbaar geacht worden, zal de volledige aankoop- en verzendprijs in mindering gebracht worden.

Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij/zij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij/zij het product wenst te behouden. Indien hij/zij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij/zij het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Indien de klant na afloop van de in lid 2 en 3 genoemde termijnen niet kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht resp. het product niet aan de ondernemer heeft teruggezonden, is de koop een feit. 

Terugbetaling

Indien de consument een bedrag betaald heeft, zal IONIC Beauty dit bedrag zo spoedig mogelijk terugstorten. De termijn hiervoor is doorgaans 3-5 werkdagen.

Hierbij is wel de voorwaarde dat het product reeds ontvangen is door de IONIC Beauty. Terugbetaling zal geschieden via dezelfde betaalmethode die door de consument is gebruikt.

Bij beschadiging van het product door onzorgvuldige omgang door de consument zelf is de consument aansprakelijk voor eventuele waardevermindering van het product.

Annulering bestelling

De klant heeft tot de bestelling verzonden is de tijd om de bestelling te annuleren. Annulering nadat de bestelling verzonden is, resulteert in verzend- en retourkosten voor rekening van de klant.

Foutieve adresgegevens

Het opgeven van de juiste adresgegevens valt onder de verantwoordelijkheid van de klant. Mocht een bestelling foutief geleverd zijn door opgaaf van verkeerde adresgegevens, is IONIC BEAUTY niet verantwoordelijk voor het opnieuw verzenden van de bestelling.

Wanneer een pakket geretourneerd wordt naar IONIC BEAUTY door een mislukte bezorg poging die ontstaan is door foutief opgegeven adresgegevens, zijn de verzendkosten om de bestelling opnieuw te leveren voor rekening van de klant.

GLS

Bpost

What are you looking for?

Your cart